Jenta skrev «hjelp meg» på toalettet på flyet. Da innser flyvertinnen faren og reagerer umiddelbart!

827

Det som startet som en helt vanlig arbeidsdag for flyvertinnen Sheila Frederic, utviklet seg fort til en utrolig skremmende hendelse.

Sheila jobber for flyselskapet Alaskan Airlines, og møter mange forskjellige typer folk iløpet av en arbeidsdag. Men det var noen som skilte seg ut på en flyvning til solfylte San Francisco.

Et par som reise sammen gjorde Sheila mistenksom. Mannen var middelaldrende og pent kledd, mens jenta var ganske ung og hadde på seg utslitte klær. Og akkurat i det paret gikk forbi Sheila, ga den unge jenta henne et kraftig blikk. Jenta så vettskremt ut, men sa ikke et eneste ord.

Sheila skjønte straks at noe var galt, så når hun passerte paret ombord i flyet, ga hun jenta en liten oppfordring til å gå på toalettet. Der hadde hun gjemt en penn og et stykke papir, slik at jenta kunne si ifra hvis noe var galt.

Jenta skjønte tegninga og gikk rett på toalettet. Når Sheila gikk inn for å se etterpå, ble mistanken hennes bekreftet. «Hjelp meg» hadde den unge jenta skrevet.

Da reagerte den årvåkne flyvertinnen umiddelbart. Hun gikk frem til cockpiten, og ba piloten om å kontakte flyplassen i San Francisco – som tilkalte politiet.

Når flyet landet ble mannen arrestert, og jenta forklarte at hun hadde blitt kidnappet 2 måneder tidligere.

Noen uker senere fikk Sheila en telefon. Det var jentas foreldre som ville takke henne for å ha reddet datterens liv.

Hendelsen fant sted for mange år siden, men Sheila og unge jenta har fortsatt kontakt med hverandre. Kidnappingen var fryktelig traumatisk for henne, men nå har hun kommet seg over den skremmende hendelsen.

Vi tør ikke engang å tenke på hva som kunne ha skjedd med denne jenta hvis Sheila ikke hadde vært så oppmerksom, men heldigvis gikk det bra, og gjerningsmannen ble pågrepet.

Del gjerne artikkelen for å hylle denne fantastiske flyvertinnen!