Hun glemmer sin tre måneder gamle baby i en glovarm bil. Nå advares andre mot den skjulte faren!

415

Det er ikke bare i Norge og Europa at sommeren har vært rekordvarm i år. Også flere steder i USA har temperaturen ligget langt over over det som er normalt for årstiden. Når det blir så varmt er det viktig å passe på barna, særlig de aller minste som ikke selv er i stand til å si ifra.

En amerikansk kvinne skulle levere sine to barn i barnehagen. Den yngste var bare tre måneder gammel. Han gikk i en annen barnehage enn sin eldre søster, og det var her ting begynte å skjære seg for den stressa småbarnsmoren…

Etter å ha satt fra seg eldstemann, kjørte moren rett på jobb. Hun glemte helt av babyen som sov så fredfult i baksetet.

Da hun kom tilbake til bilen senere den dagen oppdaget hun en merkelig lukt, og i starten skjønte hun ikke hva det kunne være. Så ble hun grepet av en intens frykt i det hun innså hva som hadde skjedd.

Hun ringte ambulansen, men livet sto dessverre ikke til å redde.

Guttens far, Aaron Turner, sa dette til nyhetskanalen Wave3:

«Hun åpnet bildøra og var helt ´hva slags lukt er dette?`, så oppdaget hun at Aiden fremdeles var i bilen. Jeg skjønner fremdeles ikke hvordan det kan ha skjedd.»

Det vil ikke bli tatt ut tiltale mot moren, da det ikke er bevis for at det har foregått noe kriminelt. Hun har uansett blitt straffet hardt for sin uaktsomhet.

Dessverre er ikke tilfellet med Aiden unikt. I gjennomsnitt dør 37 barn i USA hvert år fordi de blir låst inne i bilen. I fjor mistet 43 barn livet, hittil i år har det vært 29 slike dødsfall.

Forhåpentligvis kan dette tragiske dødsfallet gjøre at andre får opp øynene for faren. Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!