Tenåringsjenta dør av kreft – da ser moren nærmere på kista og oppdager noe hjerteskjærende

11893

Laura Hillier fikk diagnosen leukemi da hun var 13 år. Fire år senere kunne legene melde om at hun var kreftfri, men dessverre kom den onde sykdommen tilbake.

Laura, som var en svært talentfull og populær elev på Nelson High School i Ontario i Canada, døde den 20. januar 2016. Senere samme dag la familien ut en beskjed om at hun hadde gått bort på Facebook-siden hennes, hvor familien tidligere hadde fortalt om Lauras kamp mot kreften.

«Hun kjempet tappert og alle dere var så stolte av henne. Hennes indre ro, mot, styrke og fighter-hjerte banket til siste sekund», skrev familien.

For å hylle den unge jentas modige kamp, bestemte klassekameratene og lærerne hennes seg for å gjøre noe spesielt under begravelsen. Mer spesifikt på Lauras kiste.

Bildene og historien om Laura har nå rørt tusenvis av hjerter verden over.

laura1

I slutten av januar 2016 gikk Laura Hillier bort. Hun døde 18 år gammel, av akutt myeloisk leukemi, mens hun ventet på en transplantasjon.

Laura gikk bort i ro og fred, omgitt av nære og kjære på et sykehus i Canada.

laura2

Da Laura var 13 år, fikk hun beskjeden om at hun hadde leukemi. Etter nesten fire år med behandling fikk Laura og familien en gladnyhet: Kreften var borte.

Men i mai 2015 kom den tilbake igjen.

Laura, som gikk på skole i Ontario, var kjent for sin kjærlighet til musikk og teater.

laura3

I USA og Canada er det tradisjon på skolene at de har en årbok med bilder av alle studentene som er ferdige på high school. I tillegg skriver elevene en liten hilsen til hverandre i bøkene.

Lauras klassekamerater og familiemedlemmer tok med tradisjonen til begravelsen, for å gi henne en skikkelig kjærlighetsfylt avskjed.

 

laura4

For å hylle henne, hennes smittsomme glede og hennes musikalske talent, samlet familien, vennene, naboene, lærerne klassekameratene og sykehuspersonalet sammen hundrevis av hilsener.

Håndskrevne, kjærlige hilsener i ulike farger dekket hele kista.

 

laura5

Flere av hilsenene traff familien rett i hjertet da de leste dem.

«Du var musikalsk. Du var kunstnerisk. Du var forståelsesfull. Du var min beste venn.

Du du var så modig og sterk. Du kommer alltid til å være en helt.»

laura6

Lauras favorittfarge, lilla, dekket hele kirken under begravelsen – kirken var pyntet med lilla blomster, og alle vom var til stede bar en lilla detalj i klærne sine.

laura7

Del gjerne Lauras historie videre for å hylle en så  modig jente, og for å vise at vi aldri kommer til å stoppe kampen mot denne onde sykdommen.