Bestemoren ringte 112 når det 5 år gamle barnebarnet forsvant. Så gjorde politiet et sjokkerende funn!

3276

Når bestemoren Linda Benskey ble tvunget til å gi fra seg ansvaret for sitt 5 år gamle barnebarn til barnefaren, ble hun bekymret.

5-åringens far hadde en voldelig bakgrunn og bestemoren gjorde alt hun kunne for å sørge for at barnebarnet var trygt. Men etter at faren overtok ansvaret gikk det flere måneder uten at hun fikk se henne.

Hun ble stadig mer urolig og ba flere ganger politiet om å dra til farens hus for å se om alt sto bra til med barnebarnet. Men det var lite de kunne gjøre uten en ransakingsordre – og for å få det måtte de ha konkrete bevis på at noe var galt.

En dag ble politiet kontaktet av ansatte fra barnehagen barnet gikk i, som kunne fortelle at de hadde sett barnet med blåmerker og brannskader på kroppen.

Da slo de til mot farens hus og fant den lille jenta innelåst i et skap under trappen – uten mat og drikke, og omringet av rottegift. Jenta var underernært og full av brannskader.

Heldigvis slapp jenta unna uten varige skader, og den voldelige faren ble arrestert. Men hvordan myndighetene kunne gi jenta til faren sin, som hadde en historie med vold og mishandling, er en annen historie…

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!