Den 42 år gamle kvinnen føder trillinger. Men etter den tredje babyen ser legen noe merkelig!

12615

Når Kimberly Fugate i en alder av 42 år fikk vite at hun var gravid, fikk hun nesten sjokk. Svangerskapet var ikke planlagt og hun trodde aldri at hun skulle få flere barn enn datteren hun allerede hadde.

Hun var dog takknemlig for den store nyheten, så å avbryte svangerskapet var aldri et alternativ. Men det viste seg at Kimberly ikke bare skulle få ett barn til. Hun var gravid med trillinger!

«Jeg var 13 uker på vei når jeg fant ut at jeg var gravid. Babyene kom i uke 28, så jeg hadde ikke tid til å venne meg til tanken på å få flere barn. Alt gikk så fort.» sier hun.

Men nå hun skulle føde skulle hun få seg enda en stor overraskelse. Etter at trillingene ble født, så nemlig legen noe merkelig…

«Vent litt, jeg ser en baby til!» sa han plutselig.

Kimberly, som ikke engang trodde hun var fruktbar lenger, fødte altså fire babyer – alle jenter.

Siden jentene ble født så tidlig hadde de problemer med pustingen og noen andre ting, og måtte derfor bli på sykehuset en god stund etter fødselen. Men alt gikk bra og Kimberly fikk til slutt lov til å reise hjem med firlingene sine.

Kimberly og ektemannen Craig er overlykkelige over de nydelige barna, og beskriver dem som lykkelige skravlebøtter. Vi ønsker familien lykke til!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!