Ingen tør å røre den forlatte babyen som gråter av sult. Da gjør denne politikvinnen det utrolige!

26531

Politiet er en etat som får mye kritikk for måten de gjør jobben sin på, uansett hvor man er i verden. Det mange har lett for å glemme, er at de som velger å bli politi gjerne gjør det fordi de vil hjelpe folk og samfunnet.

Dette er politikvinnen Celeste Ayala fra Argentina et utmerket eksempel på.

Hun og noen kolleger befant seg på et barnesykehus i Argentina, da de møtte en baby om ikke ville slutte å gråte.

Celeste fikk vite at babyens mor, som var enslig, allerede hadde seks barn – og at hun måtte gi fra seg ansvaret for den nyfødte babyen da hun ikke kunne ta hånd om han.

«Jeg la merke til at han var sulten. Han hadde hånden i munnen hele tiden. Da spurte jeg om jeg fikk holde og amme ham.» forteller politikvinnen.

Sykehuspersonalet frarådet henne å gjøre det da babyen var «skitten», men det brydde ikke Celeste seg noe om, og siden legene var travelt opptatte med alt annet, bestemte hun seg for å mate den sultne babyen.

Celestes sterke morsinstinkt ga mange på sykehuset hakeslepp, men når babyen begynte å roe seg ned, ble hun hyllet av alle. Ikke minst av sine stolte kolleger.

«Jeg vil gjerne dele denne fantastiske gesten du gjorde for denne lille babyen som du ikke engang kjenner. Du nølte ikke et sekund med å stille opp som mor.» skriver en av kollegene hennes på Facebook.

Så utrolig fint gjort av den unge politikvinnen!

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!