Tenåringen hastes til sykehuset. Der får legene sitt livs største sjokk når de ser røntgenbildene!

138031

I tenårene er alle nysgjerrige på alt. Kropp og sinn gjennomgår store forandringer, som kan oppleves som både spennende, skremmende.

Det er ikke akkurat noe nytt at barn, spesielt gutter, gjør mye merkelig når de begynner å komme opp i tenårene. Denne unge herren fra Kina for eksempel, måtte dra på et litt vel pinlig legebesøk, etter at han hadde utforsket litt med sine litt mer sensitive kroppsdeler.

Gutten, som var fra Shaanxi-regionen i Kina, dro til legen i begynnelsen av mai, med smerter nedentil. Han hadde ikke fortalt noen om smertene, av skam for hva han hadde gjort. Men legen fikk snart vite hva som var galt….

Røntgenbildene de tok avslørte at tenåringen hadde noe i urinrøret. Da la han kortene på bordet: Tre måneder tidligere hadde han stappet 29 små magnetiske kuler inn i urinrøret – bare fordi han var nysgjerrig på hva som ville skje.

Gutten skal ifølge nettstedet Ladbible være operert og på bedringens vei nå, men legen Yanyan understreker at slike inngrep ikke skal være nødvendig da hendelser som dette ikke skal finne sted i utgangspunktet.

«Ungdommer er nysgjerrige og må opplyses.» mener han.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!