Mammaen besøker sin 6-årige sønn på skolen. Så innser hun at han blir mobbet av lærerne!

6964

En dag i 2015 kom en 6 år gammel gutt fra Grants Pass i Oregon for sent til skolen. Familien fikk problemer med bilen, og mammaen Nicole skjønte at lille Hunter sannsynligvis ville få gjensitting for å komme for sent.

Nicole hadde også problemer med helsen, noe som var grunnen til at dette ikke var den første gangen Hunter kom for sent.

Når de ankom skolen, løp Hunter gråtende inn til klasserommet, vel vitende om at han skulle bli straffet for forsentkommingen.

Utover dagen fikk Nicole så dårlig samvittighet at hun bestemte seg for å dra tilbake til skolen, for å se hvordan det gikk med sønnen. Men når hun kom dit ble hun møtt av et grusomt syn…

Istedet for å gi gutten gjensitting, sørget de for at han ble sittende alene i lunsjen – adskilt fra de andre barna med en pappvegg.

Synet knuste Nicole. Hunter ble hengt ut og ydmyket i all offentlighet.

Da tok hun et bildet av det forferdelige synet hun så, og publiserte det på Facebook. Så ble det delt videre av Hunters bestemor, som skrev:

«Hjelp meg,

Dette er barnebarnet mitt Hunter, som går i førsteklasse. Moren har ofte problemer med bilen sin, noe som fra tid til annen resulterer i at han kommer for sent på skolen. Og slik straffes han av lærerne!

Seks ganger har de gjort dette, for noe han selv ikke kan noe for. De henger han ut foran alle de andre elevene. Dette er rektoren ansvarlig for.

Når moren oppdaget dette, begynte hun å gråte og tok med seg gutten hjem for dagen. Kan noen hjelpe meg å drukne rektoren i meldinger om hvor galt dette er?»

Så begynte jungeltelegrafen å gjøre jobben sin. Til slutt var innlegget delt over 75.000 ganger, og meldingene haglet inn i rektorens innboks.

Samtidig gikk flere ildsjeler i lokalmiljøet sammen for å hjelpe familien – ved å spleise på en ny bil til de!

«Jeg blir så rørt av å se lokalsamfunnet gå sammen på dette viset, og at det finnes så mange gode mennesker der ute.» forteller Marc, Hunters far.

I tillegg til en ny bil, som sørger for at Hunter kommer seg til skolen i tide, har skolen blitt nødt til å forandre med måten de straffer elevene sine på.

Nedenfor kan du se en videoreportasje om hendelsen.

DEL gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!