Den lille jenta avbryter danseren på gata. Men SE nå når hun overtar hele showet!

55418

Å danse er noe av det beste som finnes. Det er så utrolig befriende, for ikke å snakke om hvor underholdende det er – også å se på.

Emma O’Sullivan er en kjent danser og artist som har et enormt talent i sean-nós, en tradisjonell irsk dansestil. Emma reiser mye rundt i verden og opplever ofte at folk har lyst til å danse med henne. Men det er ett tilfelle hun husker spesielt godt.

Når hun hadde et danseshow på et lite torg i en irsk by, kom det plutselig noen og stjal hele showet hennes. 3 år gamle Georgia, som passerte torget med familien, begynte plutselig å danse – og tok all oppmerksomheten bort fra Emmas show.

Se den fantastiske dansen som fikk mange tilskuere til å trekke på smilebåndet i videoklippet nedenfor.

Del gjerne videoen med vennene dine på Facebook!