10-åringen ble mobbet for hudfargen og sykdommen sin. Så tar han selvmord!

562

Vi hører altfor ofte om små barn som mobbes, både i skolegården og på internett. Og i de fleste tilfellene gjør foreldrene alt de kan for å få bukt med problemet, men noen ganger hjelper det rett og slett ikke.

For 10 år siden fikk Donnie Bridges og Tami Charles gutten Seven. Dessverre var han ikke helt frisk, så han måtte gjennomgå en rekke operasjoner, blant annet en stomioperasjon.

Dette medførte at barna på skolen begynte å mobbe ham, fordi de syntes han luktet vondt.

Seven gikk på Kerrick Elementary School, men til tross for at moren snakket med skolens ansatte, følte hun ikke at de fikk den oppfølgingen de trengte.

Og i August i fjor ble situasjonen enda verre, når en medelev tok kvelertak på Seven – og mobbet han for hudfargen hans.

Hendelsen resulterte i at Seven ble fraktet til sykehus for røntgen og nærmere undersøkelser. Og bare fem månder senere valgte han å ta sitt eget liv i familiens hjem. Han ble funnet død av sin egen mor.

Nå holder moren skolen ansvarlig for hendelsen, fordi de ikke tok tak i situasjonen – til tross for at familien gjentatte ganger la press på de.

Familien hadde også planlagt å flytte Seven til en annen skole, men de rakk aldri å komme så langt.

«Vi så at skolen hadde flere feil og mangler i måten de håndterte mobbing.» forteller hun til TV-kanalen WLKY.

Etter hendelsen ble det satt i gang en etterforskning, for å finne ut nøyaktig hvordan skolen hadde håndtert saken. Ingenting kan gi Tami og Donnie sønnen tilbake, men de ønsker ikke å la det samme skje noen andre.

Etter Sevens død ble det også startet en innsamlingsaksjon, for å hjelpe foreldrene med å betale for begravelsen.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Sørg for at barna dine forstår at mobbing er fryktelig galt, og hvilke grusomme konsekvenser det kan ha for de som blir utsatt for det. En enkel, vennlig gest kan gjøre mye.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!