19. juli 2024

Moren ser ansiktet til sin nyfødte sønn og ønsker umiddelbart å drepe ham. Så gjør sykepleieren det utrolige!

Når lille Adam ble født, nektet foreldrene å akseptere ham. De skammet seg sånn over den lille babyen at de vurderte å forgifte ham hvis de ble tvunget til å ta ham med seg hjem.

Adam ble født med sunt hjerte, sunne lunger og en sunn hjerne. Men han kom til verden uten øyelokk, nese og hender – og beina hans var sammenvokst. Og foreldrene nektet rett og slett å akseptere han som sin egen.

Fødselen fant sted på et kristent misjonssykehus i India, og foreldre ga umiddelbart uttrykk for at de ikke ville ha noe med babyen å gjøre.

Gutten ble diagnostisert med den sjeldne genetiske lidelsen Bartsocas-Papas syndrom.

Men ekteparet Raja og Jessica Paulraj, som jobbet på sykehuset, taklet ikke tanken på at foreldrene hans ikke ville ha ham. Og når Jessica holdt den lille gutten i armene, skjønte hun at de måtte adoptere ham.

Etter adopsjonen tok de med seg Adam til en spesialist i USA, hvor han gjennomgikk flere operasjoner.

Men utgiftene ble skyhøye, og paret visste ikke hvordan de skulle betale for alt. Så skjedde det noe utrolig.

En innsamlingsaksjon ble startet og med hjelp fra tusenvis av fremmede, fikk paret inn over 100.000 dollar – på bare en uke!

Etter flere vellykkede operasjoner, fikk Adam omsider øyelokk og en ny munn. Og med ubegrenset kjærlighet fra sine nye foreldre Raja og Jessica, er han nå en glad, sunn, lykkelig og nysgjerrig liten gutt.

Selv om det fortsatt gjenstår noen operasjoner, og det fortsatt oppstår komplikasjoner, er Adam på bedringens vei – takket være de nye foreldrene sine.

Nedenfor kan du se en video om den lille gutten.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!