Ny forskning avslører: Skallede menn oppfattes som mer intelligente, vellykkede og sexy!

34450

Uansett hvor mye man prøver å motkjempe det, blir man bare eldre og eldre. Og for mange menn innebærer det å miste sin elskede frisyre, til man til slutt er helt skallet.

Hvis du bryr deg veldig mye om håret ditt, kan det medføre en ganske så nedsatt selvtillit. Men nå mener forskere at det ikke nødvendigvis er bare negativt å miste håret.

Albert E. Mannes ved University of Pennsylvania har nemlig gjennomført en studie, hvor flertallet av deltakerne mente at skallede menn var mer attraktive enn menn med hår. De ble også oppfattet som mer vellykket.

Studien gikk ut på at 59 personer skulle se på bilder av menn, både med og uten hår, og fortelle hvem de syntes var mest attraktive.

Ifølge studien, stråler skallede menn av visdom, noe som kan kobles til at de ser eldre ut og dermed har mer livserfaring – som videre gjorde de mer attraktive.

Menn uten hår ble også sett på som mer dominerende og sterkere enn de med hår.

Haken er at man må være helt skallet. Det er ikke nok å bare være litt tynn i håret, eller ha måne, da disse ble oppfattet som svakere og mindre attraktive.

Kjenner du noen som er skallet som bør lese dette?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!