Den unge legen tar i mot kvinnens baby. 2 uker senere får hun sjokk når han sier: «Jeg har noe til deg»!

5099

Noen ganger møter vi mennesker som har hjerter av gull. Det finnes kanskje ikke mange av de, men de er der ute. Og ofte møter vi dem når vi minst venter det.

Erik Bostrom er en ung lege som jobber på en klinikk i Minnesota. Og han er uten tvil et av disse menneskene. Noe av det Dr. Bostrom liker mest, er å hjelpe til når nye liv blir til.

Men det er ikke bare jobben han gjør på fødestuen som har skapt overskrifter. Den 33 år gamle legen strekker seg nemlig litt lenger enn de aller fleste, for å vise pasientene sine at han virkelig bryr seg.

Erik bruker mye av fritiden sin til å sy tepper. Og han syr ett teppe spesielt tilpasset til hvert spedbarn han tar i mot.

I begynnelsen var det noe utfordrende, da Erik ikke kunne å sy i det hele tatt. Men han ville virkelig gjøre noe spesielt for pasientene sine, og ga ikke opp.

Nå har han lært seg å bruke symaskin, og til og med å brodere.

Lacie Heitalati er en av Eriks pasienter som nylig fødte en liten jente. Hun hadde ingen anelse om at Erik hadde sydd et teppe til jenta, før de kom tilbake på en undersøkelse 2 uker etter fødselen.

Denne mannen fortjener virkelig en medalje!

Ta en titt på videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!