Hun blir overfalt av 3 ukjente menn. Så husker hun noe moren lærte henne – og sjokkerer gjerningsmennene!

3537

Den 20 år gamle studenten Jordan ble overfalt av 3 ukjente menn. Men så husket hun noe moren hadde lært henne – og ga mennene en overraskelse de sent vil glemme.

Det kan være fort gjort å bli uoppmerksom på omgivelsene sine. De fleste er så opptatt med alt som foregår i sin egen lille boble at de glemmer å følge med på omverdenen.

Jordan hadde nettopp kommet hjem fra jobb. Hun parkerte bilen og gikk ut – og det var da hun ble overfalt av 3 ukjente menn med pistol.

Mennene truet henne til å sette seg inn i bilen igjen, og ba henne om å begynne å kjøre. Men pistolen mot hodet hennes, ba de om å få alle verdisakene hun hadde på seg. Men midt i den skremmende situasjonen klarte Jordan å holde hodet kaldt.

«Jeg tenkte på moren min. Når hun gikk på universitetet ble hun nesten voldtatt. Men hun klarte å dytte gjerningsmannen unna og stikke av. Jeg skulle være like sterk som moren min, og komme meg ut av denne situasjonen.» forteller hun til ABC News.

Så gjorde hun det som sjokkerte gjerningsmennene. Uten å nøle hoppet hun ut av bilen i fart.

«De ble sittende helt lamslått i bilen, uten sjåfør. En 20 år gammel jente hadde nettopp overlistet dem. Jeg skulle ønsket jeg kunne se ansiktsuttrykkene deres i det jeg hoppet ut, men jeg er bare glad for å være i live.» forteller Jordan.

Den modige jenta klarte altså å komme seg ut av den skremmende situasjonen, og sørget for at gjerningsmennene ble pågrepet. Fantastisk!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!