13. juni 2024

Legen ser at noe vokser i babyens mage. Etter en nærmere undersøkelse ser han det samme hos tvillingsøsteren også!

Å bli mamma eller pappa for første gang er noe av det mest overveldende man kan føle. Livet blir snudd på hodet, og man får plutselig en helt annen hverdag enn man er vant til.

Men tenkt deg hvordan det føles å få to barn på én gang!

Den 4. juli 2007 ble Alissa og Michael Dunn stolte foreldre til tvillingene Isabella og Madeline. Familien fikk dra hjem fra sykehuset noen dager etter fødselen, og alt så ut til å være bra.

Men to måneder senere, når de var på en rutinekontroll, oppdaget legen noe merkelig.

«Man kunne se legens ansiktsuttrykk forandre seg. Jeg tror vi begge skjønte at dette ikke ville bli noe vanlig legebesøk.» forteller Michael.

Etter å ha gjennomført flere undersøkelser på Madeline, kom legen til den hjerteknusende konklusjonen. Hun hadde kreft.

Men det tok ikke lang tid før familie fikk flere dårlige nyheter. Isabella begynte å få de samme symptomene som søsteren – og det viste seg at hun også fikk den samme typen kreft, på akkurat samme sted.

Cellegiftbehandlingen de små jentene fikk var så sterk at foreldrene ikke fikk se de engang. Jentene kunne ikke utsettes for noe som eventuelt kunne forverre situasjonen, verken fysisk eller psykisk.

Verdens beste brownies oppskrift Verdens beste lasagne oppskrift

Men i håp om at nærhet og menneskelig kontakt ville gjøre jentene godt, ble de plassert sammen for den andre runden av cellegiftbehandlingen – og de kjente umiddelbart igjen hverandre!

Og derfra gikk alt i riktig retning og jentene ble bedre og bedre for hver uke som gikk. Den 14. desember, ikke mange måneder etter at familien fikk de grusomme nyhetene, ringte legen – for å fortelle at jentene var kreftfrie!

Nedenfor kan du se en videoreportasje om den utrolige hendelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!