17-åringen krasjer med skolebussen og dør. Det politiet finner i hånden hennes knuser hjertet mitt!

3293

Etter å ha lest historien om 17 år gamle Katelyn Ray, kommer jeg aldri til å ta øynene av veien når jeg kjører igjen.

Tidlig om morgenen den 5. september, var Katelyn på vei for å hente storesøsteren sin på jobb. Men det tok ikke lang tid før politiet fikk et anrop om en alvorlig kollisjon.

Katelyn hadde ikke fått med seg at skolebussen foran henne bremset – så hun kjørte rett inni den. Det var ingen bremsespor på asfalten etterpå, noe som tydet på at hun ikke engang rakk å tråkke på bremsepedalen før hun kræsjet inn i bussen.

På skolebussen satt det 12 barn, men heldigvis ble ingen av de skadet. Katelyn derimot, var ikke så heldig.

Katelyn døde momentant, og politiet kunne se årsaken til kollisjonen med en gang. Katelyn hadde fortsatt mobiltelefonen i hånden.

«Føreren av bilen var 17 år gammel. Det var ingen bremsespor på bakken, da hun aldri rakk å bremse. Hun hadde fortsatt mobiltelefonen i hånden når ambulansepersonellet tok henne ut av bilen.» skriver politiet på Facebook-siden sin.

Katelyns mor, Sheila, hadde sagt til Katelyn at hun måtte huske å hente søsteren når hun var ferdig på jobb. Det var den siste gangen de snakket sammen.

Det er alltid tragisk når så unge mennesker dør, spesielt når man vet at tragiedien kunne ha vært unngått.

Våre tanker går til Katelyns familie. Ingenting kan få Katelyn tilbake, men la denne tragedien være en påminnelse. Bruk aldri mobiltelefonen mens du kjører bil!

Del gjerne artikkelen med vennene dine!