21. juli 2024

Ingen får komme inn i den gamle kvinnens leilighet. Men når naboene endelig får se, skjønner de hvorfor!

39 år gamle trebarnsmoren Lucy Ashen hadde bodd i leiligheten sin i London i 21 år. Hun kjente ikke til naboen sin, en eldre kvinne, annet enn at hun visste at kvinnen ikke hadde noen til å passe på seg.

Den eldre kvinnen var veldig tilbaketrukken, og holdt seg stort sett inne i sin 1-roms leilighet. Hun stolte ikke på noen, og lot aldri noen titte inn i leiligheten hennes.

Lucy mistenkte at den eldre kvinnen trengte hjelp, men at hun ikke ville spørre selv.

Lucy prøvde flere ganger å vinne tilliten til kvinnen. Men det tok flere år før hun omsider åpnet døren sin og slapp Lucy inn i leiligheten sin.

Og synet som møtte henne der var mye verre enn hun hadde fryktet…

Hele gulvet, i tillegg til de fleste andre overflatene, var dekket av smuss og skitt. Møbler og klær var slitte, og fulle av hull.

På kjøkkenet hadde hun nesten ingenting å spise.

Selv hadde ikke kvinnen badet på 13 år, og hun sov på en skitten madrass på gulvet.

Lucy hadde sett nok. Med hjelp fra sin 14 år gamle datter, satte hun ut for å rengjøre kvinnens leilighet. De kastet ut alle møblene, og etter 60 timer med vasking, var alle rommene rene.

Siden det ikke var mer Lucy og datteren kunne gjøre for henne, tok de til Facebook, for å be om hjelp på vegne av kvinnen. De laget en liste over ting hun trengt, som mat, klær og møbler.

Og Lucy kunne ikke tro responsen hun fikk. I løpet av bare 24 timer hadde ukjente folk donerte 80 prosent av tingene kvinnen trengte.

På kort tid fikk kvinnen en god seng med rent tøy, fine møbler, fine nye klær, tre måltider om dagen, og fremfor alt: selskap!

Lucy og kvinnen har siden blitt uatskillelige venner.

Det er så utrolig fint å se hvor godhjertede og hjelpsomme mennesker det finnes der ute!

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!