Butikkmedarbeideren griper inn når 2-åringen får et raserianfall. Da tar moren dette utrolige bildet!

3193

Har du noen gang opplevd at barnet ditt har slått seg skikkelig vrang på et offentlig sted? Kanskje på butikken, kjøpesenteret eller en restaurant? Du er ikke alene!

Selv om det er noe de fleste foreldre opplever i løpet av barnas oppvekst, kan det være fryktelig slitsomt når det først skjer. Alle snur seg og stirrer, rister oppgitt på hodet og tror du ikke kan å oppdra ungen din.

Liliana, som jobber på Target i Wilmington i USA, vet godt hvor vanskelig foreldre har det når barna slår seg vrang i butikken.

Brianna Lelos var på shopping på Target, når datteren plutselig fikk et raseriutbrudd i butikken. Det tok ikke lang tid før den lille jenta lå på gulvet og gråt, men istedet for å stå og se på, bestemte Liliana seg for å gjøre situasjonen lettere for moren.

Hun gikk bort til den gråtende jenta og satte seg ned på gulvet ved siden av henne. Hun snakket rolig og tålmodig med jenta, til hun hadde roet seg ned.

Brianna ble så imponert av Lilianas hjelp at hun bestemte seg for å fortelle historien på Twitter.

Å roe ned et rasende barn er ikke alltid like lett som man tror. Så neste gang du ser noen i en lignende situasjon: vær litt mer medmenneskelig, og tilby deg heller å hjelpe enn å dømme.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!