5-åringen døde i farens armer. Nå deler foreldrene historien for å spre kjærlighet!

1917

Gjennom to vanskelige år, kjempet 5-åringen Zoey Catherine Daggett mot en sjelden, uhelbredelig hjernesvulst. Men den 4. juli 2018 tok hun sine siste åndedrag – i farens armer.

Det var en dag Zoeys familie hadde ventet på. De hadde ventet på en uunngåelig tragedie, som nå hadde blitt til virkelighet.

«Vi har hatt to år på å forberede oss på dette øyeblikket, men man blir aldri klar for noe sånt.» sier moren Casey.

Foreldrene fattet først mistanke om at noe var galt med datteren etter at hun plutselig falt over ende på lekeplassen. Og de ble enda mer urolig når hun begynte å miste følelsen i den ene armen. De bestemte seg derfor for å dra på sykehuset – hvor de fikk den knusende beskjeden om at Zoey hadde en hjernesvulst.

«Dette bildet ble tatt når hun var ved bevissthet i et lite øyeblikk. Min nydelige datter. Fra to måneder til noen uker. Fra ti dager, til når som helst nå. Tiden renner ut. Min kjære Zoey. Min elskede datter. Du har forandret verden.» skriver moren under et bilde av Zoey på Facebook.

Zoeys familie prøvde alt de kunne. De undersøkte alle sykehus og klinikker i USA, og dro til og med til Tyskland i håp om å finne noen som kunne redde datteren. Men alt var forgjeves.

Mot slutten av juni i fjor, begynte Zoetys tilstand å bli verre. Foreldrene skjønte at tiden var i ferd med å løpe fra de, og inviterte venner og familie på besøk før det var for sent.

Den 4. juli tok den unge jenta sine siste åndedrag, trygt hjemme i pappas armer – mens de så Zoeys favorittfilm, Harry Potter.

«Halvveis gjennom filmen var det over.» sier pappaen Ben.

«Zoeys historie deles verden rundt.» skriver foreldrene på Facebook.

«Kjærligheten hun ga oss kommer alltid til å være i oss. Og vi vil fortsette å dele den kjærligheten og livsgnisten hun hadde.»

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!