Hva du ser på dette bildet kan fortelle mye om personligheten din. Ta testen her!

3059

Ta en god titt på bildet nedenfor. Hva er det første du ser? Er det ansiktet til en gammel mann? Eller bakhodet til en ung kvine?

Når du tenker over det så ser du sannsynligvis begge, men det er det første du ser ved første øyekast vi er ute etter. Det er det svaret som kan fortelle oss noe om din generelle personlighetstype.

Var den gamle mannen det første du så?

Da er du en rolig, ærlig og trofast person. Mange ser på deg som en veldig pålitelig karakter. Du er en naturlig ledertype og du har en fantastisk evne til å samle ulike meninger, presentere klare løsninger, og ta initiativet til å lede en gruppe i den riktige retningen.

Når du har satt deg et mål, planlegger du veien mot målet grundig, og sørger for at hvert skritt tas langsomt og nøye.

Var den unge kvinnen det første du så?

Det kan bety at du er optimistisk og full av positiv energi. Du er nysgjerrig på alt rundt deg, og er alltid interessert i å prøve noe nytt. Du er en generøs person som liker å hjelpe andre, og du er sterk og løsningsorientert. Uansett hvilke utfordringer du møter, finner du alltid styrken til å fortsette.

Personer som dette foretrekker å dele sine dilemmaer og problemer åpent, slik at de kan ta til seg løsninger og forslag fra andre.

Bildet ligner på en tegning som den amerikanske psykologen Joseph Jastrow brukte i en undersøkelse han gjennomførte i 1899. Tegningen kunne tolkes som et bilde av en and eller en kanin.

Jastrow fant da ut at folk som hadde enklere for å veksle mellom hvilket dyr de så, hadde hjerner som jobbet raskere enn de som slet med å forandre oppfatningen sin. Videre konkluderte han med at de som hadde enklere for å veksle mellom anden og kaninen var mer kreative enn de andre. Og dermed dannet han grunnlaget for fremtidige psykoanalytiske tester.

Stemte det du så overens med din personlighet?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!