7-åringen skriver et brev til faren i himmelen. Nå rører postmannens svar tusenvis til tårer!

773

Å miste en av foreldrene sine er noe alle opplever som fryktelig tungt, spesielt hvis det skjer når man fortsatt er et barn.

Denne historien handler om en gutt som mistet faren sin. Og når faren hadde bursdag, ville han sende et kort opp til himmelen til ham.

På brevet skrev gutten:

«Kjære postmann,

Kan du levere dette brevet til pappa på fødselsdagen hans? På forhånd takk!»

«For noen uker siden, sendte min 7 år gamle sønn et brev til sin far i himmelen.» skriver guttens mor i et Facebook-innlegg.

«Og i dag fikk han et fantastisk svar fra postmannen.» fortsetter hun.

«Jeg kan ikke engang begynne å beskrive hvor emosjonell sønnen min er for at han fikk et svar. Postmannen hadde ikke trengt å gjøre dette. Han kunne ha kastet brevet og ikke tenkt noe mer på det, men han orket faktisk å engasjere seg – for en liten gutt han aldri har møtt før. Dette vil jeg virkelig takke alle Royal Mail-ansatte for!»

I svaret til gutten skrev postmannen:

«Kjære Jase,

Det oppsto noen problemer når vi skulle levere brevet. Men vi vil nå meddele med deg at brevet har kommet fram til faren din i himmelen. Men det var litt av en utfordring å unngå å krasje med stjerner og galaktiske objekter på veien.

Men du skal vite at brevet ditt kom fram. Vi i Royal Mail har stort fokus på at kundenes post skal komme fram trygt. Jeg vet at dette brevet er veldig viktig for deg – og jeg kommer til å fortsette å gjøre så godt jeg kan for å få levert alle brevene dine til himmelen.

Hilsen

Sean Milligan»

For en fantastisk gest av postmannen. Den lille gutten ble så glad for å høre at brevet kom fram til faren til slutt.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!