Den ukjente mannen hjelper den 82-år gamle bestemoren. Så skjønner hun HVEM han er!

1389

Unge som gamle, tynne og feite, alle trenger vi hjelp i blant. Det er likevel ikke alle forunt å bli hjulpet av en kjendis, selv om man kanskje ikke vet at det er en kjendis med det samme…

82 år gamle Nancee Lingg skulle reise alene fra Texas til Wisconsin for å feire sitt barnebarns avsluttende eksamen. Selv om hun er sprek, alderen tatt i betraktning, er det ikke alt den livsglade bestemoren får til på egenhånd.

Det første problemet kom rett etter at flyet hadde landet i Wisconsin. Nancee slet med å få med seg håndbagasjen gjennom midtgangen. Da kom mannen som hadde sittet og sovet i setet ved siden av gjennom hele turen henne til unsetting, og han bar vesken for henne.

Flyvertinnene hadde garantert at de skulle stå klare med en rullestol i det hun forlot flyet. Men selv om rullestolen var på plass, var det ingen til å hjelpe henne.

Den unge mannen tvilte ikke et sekund. Han tilbød seg å trille henne, samtidig som han bar bagasjen gjennom hele ankomsthallen. Nancee forteller at hun var enormt takknemmelig ovenfor den unge mannen – at han stilte opp når hun var alene og virkelig trengte hjelp.

Det var først når Nancee møtte datteren Jackie utenfor ankomsthallen at mannens identitet ble kjent for henne.

Den 24 år gamle mannen som hadde vært så behjelpelig helt siden hun gikk av flyet var ingen ringere enn Aron Jones. Han er kanskje ukjent for nordmenn flest, men han er en av profilene i amerikansk fotball og dessuten en stor stjerne i USA.

Nancee og datteren kunne nesten ikke tro at den berømte idrettsmannen hadde tatt seg tid til å hjelpe henne, og det uten en gang å gi seg til kjenne.

Men det var ikke bare Nancee og Jackie som lot seg forbløffe. En annen reisende, Monica, hadde også kjent igjen stjernen, og hun hadde sneket seg til et bilde. Bildet fikk snart ben å gå på, og det tok ikke lang tid før det spredde seg på sosiale medier.

Aarons trener, Mike McCarthy, smilte godt da han fikk høre historien. Det er nettopp den typen oppførsel han oppfordrer spillerne til å vise, forteller han.

Også Nancees barnebarn Teresa lot seg begeistre over Aarons oppførsel. Kanskje særlig fordi Nancee nylig hadde blitt enke etter 61 års ekteskap og ikke var vant til å reise på engehånd.

Aaron selv mente at det ikke var noen stor greie. Han gjorde bare det alle andre ville ha gjort i samme situasjon.

Snakk om å være et godt forbilde! Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!