21. juli 2024

Personalet kaster den 92 år gamle mannen ut av banken. Da gjør politiet noe INGEN forventet!

Montebello Police Department, som ligger like utenfor Los Angeles, fikk mye oppmerksomhet etter en noe spesiell hendelse i fjor. Nå sprer historien seg over hele internett.

Politistasjonen fikk en telefon fra en bank, om en kunde som hadde slått seg vrang i lokalet deres. Politimannen Robert Josett tok på seg oppdraget og kjørte til banken.

Men når Robert ankom stedet, oppdaget han at det gjaldt en veldig opprørt 92 år gammel mann. Mannen ville ta ut penger fra kontoen sin, men hadde fått et problem med transaksjonen.

Det viste seg at 92-åringens legitimasjon ikke var gyldig lenger, og banken kunne derfor ikke la ham ta ut penger. Og ettersom ingen av bankens ansatte ville hjelpe ham, ble han enda mer opprørt.

Men politimannen visste umiddelbart hva han skulle gjøre.

Han eskorterte mannen ut av banken, og ga han skyss til biltilsynet – så han kunne fornye førerkortet sitt. Så kjørte de tilbake til banken, så mannen fikk ta ut penger før de stengte.

Montebello Police Department publiserte et bilde av mannen og delte historien i et innlegg på Facebook-siden sin – som nå har blitt delt over 40.000 ganger.

Det er ikke lett å bli gammel, spesielt ikke når man må gjøre alt på egen hånd.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook du også!