6-åringen kjøres til akutten etter klassekameratenes grusomme lek. Nå avslører moren den utrolige sannheten!

3408

De fleste av oss har på et eller annet tidspunkt i livet vårt følt at noen behandler oss dårlig. Det kan være noe smått som et stygt blikk eller en uhyggelig kommentar – men det er dessverre en del av livet.

Men når man blir føles seg dårlig behandlet 5 dager i uken begynner det å bli uutholdelig. Mange voksne lærer seg kunsten å overse stygge kommentarer og lignende, men for barn er det mye enklere sagt enn gjort. Barn skal kunne holde fokuset sitt på å lære og utvikle seg, ikke å håndtere mobbing og trakassering.

Carrie Golledge, en mor fra Devon i Storbritannia, har en 6 år gammel datter som dessverre har opplevd mye mobbing. Og den unge datteren har allerede fått angst som følge av mobbingen i skolen.

Hver dag Sophia kom hjem fra skolen, ville hun bare gråte. Hun fikk aldri sove om natten, fordi hun prøvde å bearbeide det som skjedde på skolen – og innstille seg på å dra dit igjen neste dag.

«Det var spesielt ille på slutten av forrige vårtermin. Sophia var borte fra skolen i noen uker fordi hun hadde det så forferdelig. Hun var oppe hele natten og kastet opp flere ganger i timen.» forteller moren.

Sophias kropp sluttet å fungere på grunn av all den psykiske smerten hun ble påført.

«Hun hadde det så vondt, og de forferdelige magesmertene førte til at magen hennes sprakk. Hun fikk flere infeksjoner, og kroppen kjempet så hardt den kunne. Hun var innlagt på sykehuset flere ganger med høy feber.» sier moren.

Ifølge moren var det spesielt en jente på Sophias skole som sto bak trakasseringen. Hun forsøkte alltid å kontrollere Sophia, og det på en aggressiv måte. Hun dikterte hva Sophia kunne gjøre og ikke gjøre, spise og ikke spise. Og hun jaget vekk alle som prøvde å leke med Sophia. Påkjenningen ble så stor for den stakkars jenta, at både kropp og sinn var i ferd med å gi opp.

Carrie publiserte et bilde av Sophia på Facebook, hvor hun ligger på sykehuset.

Hun skrev også en lang tekst, i et forsøk på å sette ord på følelsene og tankene sine:

«Dette er mitt barn. Hun har et så stort hjerte at hun ikke vil at noen skal havne i trøbbel, selv om hun ikke har det bra.

Dette er mitt barn, som har sluttet å spise, gråter seg i søvn, og har så mye angst at hun kaster opp 20 ganger i timen om natta.

Dette er mitt barn, som har blitt følelsesmessig misbrukt av det hun trodde var hennes bestevenn.

Hun har vært inn og ut av sykehuset utallige ganger, fordi hun har hatt så mye angst og sykdom på grunn av at hun har blitt mobbet og trakassert.

Dette er mitt barn – som fikk beskjed av skolen om å «ikke finne på historier».

Dette er mitt barn, som er en av mange som må oppleve dette. Hun vil ikke at noen andre skal måtte føle denne smerten.»

Hjelp Sophia og moren med å spre budskapet.

Del artikkelen med vennene dine på Facebook!