Kvinnen spør hvorfor gutten besøker bestemoren 5 ganger daglig. Svaret hun får glemmer hun ALDRI!

1734

Darrien Middleton jobber som sykepleier på et akuttmottak. Til tross for at jobben er utrolig krevende, er hun glad for å kunne bidra med sine kunnskaper.

Og hvis tiden hadde tillatt det, hadde hun tatt seg av sin syke bestemor Wilma døgnet rundt. Men det lar seg dessverre ikke gjøre.

Wilma lider av lungekreft. Hun gjennomgikk en operasjon og fikk fjernet en del av den ene lungen. Hun brukte lang tid på å komme seg etter operasjonen, men 6 måneder senere fikk hun enda en dårlig nyhet: hun hadde fått brystkreft!

I årevis har Darrien forsøkt å få bestemoren til å flytte inn hos henne, slik at hun kan ta vare på henne – men Wilma nekter å flytte fra hjemmet sitt, hvor hun har bodd i 38 år.

Men det er ikke bare Darrien som vil Wilma det beste. Caleb, en 7 år gammel gutt som bor i nabolaget sørger for å besøke henne så ofte som mulig. Og Wilma byr alltid på noe godt å spise og drikke når den unge gutten kommer på besøk.

«Bestemor er så knyttet til denne gutten og de vennskapet de har er utrolig. Han har ikke mye og kommer fra vanskelige forhold, men det er ingen tvil om at han er oppvokst med mye kjærlighet rundt seg. Han begynner ofte å danse ut av det blå, han snakker alltid om hvor godt han liker skolen, og han kan få deg til å le til du gråter.» forteller Darrien.

På Wilmas veranda i Jackson i Tennessee, betyr verken kjønn, alder eller rase noe som helst. Det er kjærlighet og vennskap som er viktig.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!