Pappaen står på kjøkkenet og synger for full hals. Men da gjør babyen plutselig DETTE!

1947

Selv om de fleste kanskje synes at nasjonalsangen til hjemlandet sitt er den fineste, finnes det mange fine nasjonalsanger verden rundt. En som mange sikkert kjenner igjen, er den amerikanske. Men den er ikke spesielt enkel å synge..

I videoklippet nedenfor står en småbarnspappa på kjøkkenet, og synger den amerikanske nasjonalsangen for full hals. Videoklippet har fått enormt mange visninger, men ikke på grunn av pappaens utrolige stemme.

Det er nemlig babyens fantastiske innspill som nå tar internett med storm!

Babyen prøver så godt han kan å synge med, gestikulerer, ler og lever seg inn. Det er rett og slett fantastisk å se på. Se videoklippet selv nedenfor.

Del gjerne klippet med vennene dine på Facebook for å spre litt glede!