Ingen av de 32 inviterte kom i 6-åringens bursdagsselskap. Så ringer telefonen noen dager senere!

3464

Det er alltid mye spenning i lufta når barn fyller år. Du husker sikkert selv hvor spennende det var å feire bursdagen sin med venner og familie.

Når Teddy fra Arizona i USA fylte 6 år, inviterte han alle klassekameratene til feiringen, som skulle finne sted på en pizza restaurant. 32 venner ble invitert – men ingen møtte opp.

Moren publiserte et bilde på Facebook. På bildet sitter Teddy alene ved det lange bordet – og han ser så trist ut!

Hun forteller at hun hadde laget 32 invitasjoner og delt ut til alle i Teddys klasse. Dagen før selskapet hadde hun til og med snakket med noen av barnas foreldre – som sa at barna deres skulle komme.

Men det var altså ingen som dukket opp. Men til tross for at Teddy ble helt knust, kom det noe godt ut av tragedien. Etter at Teddys mor publiserte historien på Facebook, var det mange som uttrykte sin støtte. Mange sendte bursdagshilsener til Teddy, og to av favorittlagene hans – Phoenix Suns Basketball og Phoenix Rising Football – tok kontakt.

De ble helt knust av historien, og hadde bestemt seg for å gjøre noe fint for Teddy. Teddy og familien fikk derfor billetter til kampene deres, og Teddy fikk feire bursdagen sin sammen med alle spillerne. For en fin gest!

Ingen barn skal måtte oppleve det Teddy gjorde her. Heldigvis visste disse idrettsutøverne råd, og gjorde det de kunne for å gjøre situasjonen bedre.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!