Postmannen går mot døren for å levere. Men når han titter inn får han frysninger over hele kroppen!

1740

Det er når vi havner i alvorlige situasjoner vi virkelig oppdager hvem vi er. Om man er en person som tenker på seg selv og sitt, og bare går videre – eller om man er en som slipper alt man holder for å gripe inn og hjelpe til.

Postmannen Willie Farrow er en av de sistnevnte typene. Og etter en skikkelig heltegjerning, hylles han nå for sine handlinger!

I løpet av sine 14 år som postmann, hadde Willie sett mye rart. Men ingenting kunne måle seg med det han en morgen bevitnet på sin vanlige rute.

Det startet som en helt vanlig dag. Willie kjørte rundt og leverte post på sin vanlige rute i Winston-Salem i North Carolina.

Men når han kom frem til døren til en eldre kvinne han pleier å levere post til, følte han at noe var galt.

Willie bestemte seg for å ta en titt inn vinduet, og frøs til is av synet han ble møtt av. Den eldre kvinnen lå bevisstløs på gulvet!

«Hun lå på gulvet og det så ut som en del ting hadde falt ned fra hyllene på veggen over. Jeg så at det var litt blod på gulvet, så jeg ble bekymret for at hun hadde skadet seg.» forteller Willie.

Willie skjønte at han måtte handle raskt. Han ringte ambulansen og brøt seg inn slik at han kunne være med kvinnen til de kom.

Kvinnen ble fraktet til sykehuset, hvor legene kunne fortelle at hun kunna ha dødd hvis hun ikke hadde fått behandlingen hun trengte i tide. Det er uvisst hva som forårsaket kvinnens fall, men hun slapp heldigvis unna med lettere skader.

Kvinnen nektet selv å uttale seg om hendelsen, men familien hennes uttrykte sin takknemlighet til postmannen. Han var på rett plass til rett tid, og nølte ikke e sekund med å handle.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!