Mammaen finner et gammelt bilde av sin adopterte sønn. Så oppdager hun en utrolig detalj!

2900

Angie og ektemannen hadde lenge drømt om å bli foreldre, og fikk omsider ønsket sitt oppfylt når de adopterte lille Mav.

Paret ble plutselig en liten familie på 3, og fra første øyeblikk var foreldrene forelsket i den lille sønnen sin. Men det var noe som virket galt…

Når Angie og ektemannen så på bilder av Mav tatt før adopsjonen, var han alltid sammen med en annen gutt – omtrent like gammel. Angie bestemte seg derfor for å undersøke saken, og finne ut hvem den andre gutten var.

Hun publiserte et bilde av de to på en Facebook-gruppe for adopterte barn, i håp om at noen ville kjenne igjen den andre gutten.

Og samme dag som hun publiserte innlegget, fikk Angie svar på mysteriet.

Gutten, som het Josh, var Mavs bror! Men Angie ble fortalt at han bodde over 200 mil unna, og at de to brødrene sannsynligvis ikke ville få se hverandre igjen.

Men så skjedde det usannsynlige.

Angie fikk en telefon fra Joshs adoptivfar. Han kunne fortelle at firmaet han jobbet i skulle flyttes til byen Angie og familien bodde i – og dermed var en gjenforening mulig.

Når Mav fikk høre den gode nyheten, kunne han knapt vente. Og det tok ikke lang tid før han ble gjenforent med sin bror igjen.

Når gjenforeningen var et faktum, var det ingen som klarte å holde tårene tilbake. Se det rørende øyeblikket selv i videoklippet nedenfor.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!