Restaurant var lei av at hjemløs mann rotet i søpla – ga tydelig beskjed om at han måtte slutte!

1161

I USA har de et stort og voksende problem med hjemløse. Det finnes hundretusener av menn og kvinner som ikke har et sted å bo og som ikke vet når deres neste måltid vil finne sted.

Så da de ansatte ved en av Little Ceasar’s-kjedens restauranter oppdaget en hjemløs mann som rotet gjennom søpla deres, bestemte de seg for å gjøre noe.

Mannen hadde vært et vanlig syn i området i flere år. Når han trodde ingen fulgte med, pleide han å snike seg bort til søppelcontainerne for å se om han kunne finne seg noe å spise. Hver gang en av de ansatte prøvde å nærme seg, sprang han bare videre.

Etter måneder med gjentatte forsøk på å hjelpe, hang de ansatte ved pizzarestauranten opp et skilt hvor det sto:

«Til personen som går gjennom søpla vår på jakt etter sitt neste måltid, du er et menneske og fortjener bedre enn dette. Kom heller innom i åpningstidene og få deg et par pizzastykker og et glass vann gratis.»

De ansatte hadde ikke trengt å tilby mannen noe, men de syntes han fortjente bedre enn å rote gjennom søpla deres for noen lusne pizzaskorper. Nå har han muligheten til å spise hvert måltid i fred – dersom han ønsker det.

Dette er ikke alt den hjelpsomme gjengen hos Little Ceasar’s gjør for byens løse fugler. Før stengetid samler de ansatte sammen det som er til overs av pizza, og gir dette til et overnattingssted for hjemløse. De vet at det er for mange sultne mennesker der ute til at de kan kaste mat.

For en fin ting å gjøre! Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!