Trebarnsmoren lever på sin siste 200-lapp. Da sier barna DETTE, og minutter senere får hun et brev!

1736

Alle vet hvor fort tiden kan gå. Stressende dager på jobb, barn skal hentes her og leveres der, mat skal handles og lages, og regninger skal betales.

De fleste får kabalen til å gå opp med god margin, men pengene må også strekke til. Og der er det mange som sliter. Sara er en av dem.

Sara er enslig mor til tre barn. Hver måned strever hun for å få endene til å møtes, og må prioritere det aller viktigste hver gang hun handler. Men for barna kan det være vanskelig å forstå situasjonen de er i.

Men en dag fikk Sara en liten påminnelse, om at mirakler faktisk kan skje.

Sara og barna var på vei hjem etter å ha gjort noen ærend i byen, når barna plutselig begynte å mase om is. Men dessverre hadde ikke Sara nok penger igjen – men så skjedde det utrolige.

«Jeg har 20 dollar igjen. Regningene er betalt og maten er kjøpt, men det ble ikke mye til overs denne måneden. Som er greit. Men her om dagen når jeg og barna var på vei hjem fra matbutikken, hadde de lyst på is. De gråt og ba. Jeg sa nei.» skriver Sara på Facebook, og fortsetter:

«Jeg fortalte barna at jeg ikke hadde så mye penger, og at jeg trengte de siste kronene til jeg fikk neste lønn. Jeg forklarte de at vi hadde massevis av mat hjemme.

Da hørte jeg fra baksetet: ‘Kjære Gud, vi har så veldig lyst på is. Er det mulig for deg å gi mamma noen kroner så vi kan kjøpe is i kveld?’.

‘Gud kommer ikke til å legge penger på trappen vår sånn at dere kan kjøpe is. Han er for opptatt med naturkatastrofer.’ sa jeg.

‘Nei’ sa Josh. ‘Gud sier at du kommer til å få masse penger til is, og også de som rammes av naturkatastrofer.’

Da vi kom hjem fant jeg til min store overraskelse en konvolutt på trappen vår – og i konvolutten lå det 123 dollar! Pengene var en tilbakebetaling av studielånet mitt, som jeg hadde innbetalt for mye på i 2007!»

Og dermed fikk barna ønsket sitt oppfylt!

Del denne historien med vennene dine, som en påminnelse om at man aldri skal miste håpet!