Brudgommen står ved alteret og venter på bruden. Så gjør han noe som får hele kirken til å gråte!

3770

Bryllupsdagen er en spesiell dag – en dag man skal huske for resten av livet. Mange velger derfor å gjøre noe spesielt for å gjøre denne spesielle dagen enda mer spesiell – som f.eks. å fremføre en vakker sang mens din fremtidige livsledsager står ved alteret.

Brudgommen i denne historien er ingen hvemsomhelst når det kommer til sang. Niall Donnelly deltok nemlig i britiske The voice tidligere i år. Der imponerte han dommerne og seerne såpass mye at han siden har blitt et internettfenomen.

I tillegg til å være en habil sanger, er Niall også far til en liten gutt, og nå også ektemann til en hengiven hustru. Da han skulle gifte seg var det ikke tvil om hvem som skulle være bryllupssanger.

Niall valgte seg den romantiske balladen «This I promise you» av Ronan Keating, og det er vanskelig ikke å bli rørt av den romantiske gesten.

Se videoen under og del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!