Faren tvinges til å legge den 8 måneder gamle datteren på toalettgulvet. Nå KREVER han forandring!

1385

Faren ble gang på gang tvunget til å skifte datterens bleier på et skittent toalettgulv. Nå setter han ned foten og krever at det blir satt opp flere stellebord også på herretoalettene.

Som småbarnsforelder er det vanskelig å vite når du blir nødt til å håndtere neste bæsjebleie. Befinner man seg utenfor hjemmets fire vegger kan det dessuten være vanskelig å finne egnet sted til å gjennomføre byttet. Det har Chris Mau – pappen til åtte måneder gamle Kali – fått erfare.

Han har nå sett seg kraftig lei av at det ikke finnes stellebord på herretoalettene. I et mye lest innlegg på facebook skriver han at han flere ganger har måttet skifte på datteren på et skittent toalettgulv – noe som verken er trivelig eller særlig hygenisk.

«Jeg begynner å bli ganske lei av å måtte skifte bleie på et møkkete dogulv fordi alle stellebordene er på dametoalettene,» skriver han, og fortsetter: «Det virker kanskje rart for noen, men det finnes faktisk menn som tar vare på barna sine.»

Chris har også lagt ut flere bilder som viser hvordan det ser ut når han må skifte bleie på et offentlig toalett.

Ifølge Chris har innlegget fått ham til å innse hvor utbredt dette problemet egentlig er – for menn så vel som kvinner.

«Hvor vanskelig kan det være å sette et stellebord på herretoalettet? Er dette virkelig for mye å be om?»

Hva synes du? Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!