Den eldre damen vet ikke at hun blir filmet. Så begynner hun å klimpre på gitaren og gir alle SJOKK!

3718

Dette må jo være verdens kuleste mormor! Paula Jo Taylor har overlevd brystkreft, nå tar hun internett med storm som tøff rock’n roll-gitarist!

Hun er stjernen i en video som har sirkulert på internettet siden den ble filmet i fjor. Opptaket er fra musikkmessen Nashville National Association of Music Merchants (NAMM) og viser Paula i fint driv med en elektrisk gitar.

I videoen ser vi Paula mens hun tester ut en ny gitar. Mange mennesker har samlet seg rundt for høre hva den eldre damen har å by på. De hadde vel ikke helt troa på den tilsynelatende «vanlige» bestemora, men det skulle endre seg fort…

Selv var hun ikke klar over at hun ble filmet.

Se den rocka bestemora i videoen under og del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!