Mammaen selger sin døde sønns seng på loppemarked. Noen dager senere gjør kjøperen DETTE!

1583

Valerie Watts bor i Cokato, Minnesota i USA. Hun var gravid i niende måned, og hadde alt klart til sønnens fødsel.

Men med bare noen dager igjen til termin, følte hun at noe var galt. Barnet beveget seg ikke lenger som han hadde gjort tidligere. Etter en undersøkelse på sykehuset ble det klart hva som hadde skjedd: Valeries sønn, som skulle hete Noah, hadde dødd i magen hennes.

Valerie ble helt knust, men hun klarte ikke å få seg selv til å kvitte seg med alt hun hadde kjøpt til sønnen. I over et år sto Noahs rom uberørt.

Men i mai 2014 arrangerte hun et loppemarked. Det var på tide å selge alt som minnet henne om den tragiske hendelsen.

En mann ved navn Geralt viste umiddelbart interesse for Noahs seng. Valerie hadde egentlig ikke tenkt å selge sengen, men de ble enige til slutt.

Men Geralt hadde ingen anelse om hvor mye sengen betydde for Valerie. Han så at hun også solgte barneklær, og trodde at hun bare solgte ting barnet hadde vokst ut av.

Men så skjedde det utrolige.

Geralds kone hadde snakket litt med Valerie på loppemarkedet. Hun spurte Valerie om hvor gammel sønnen hennes var, og ble helt knust da hun fikk høre historien.

Da de hadde lastet sengen i bilen og var på vei hjem, fortalte hun Gerald hva Valerie hadde sagt.

«Da bestente vi oss for å levere sengen tilbake!» forteller Gerald.

Men han skjønte at sengen ikke kunne stå hos Valerie for alltid. Ihvertfall ikke slik den var. Gerald jobber som snekker, og han så umiddelbart potensialet i sengen – som han forvandlet til en vakker stol.

En uke etter loppemarkedet, dro Gerald for å levere gaven til Valerie. Sengen, som tidligere var en ubrukt, smertefull påminnelse om Noahs død, hadde nå blitt til en vakker stol.

Valerie ble målløs av Geralds fine gest og ble rørt til tårer.

Dessverre finnes det mange foreldre der ute som vet alt for godt hvordan Valeries situasjon føles, og til tross for at årene går, kommer sorgen aldri til å forsvinne helt. Men denne fremmede mannens fine gest hjalp forhåpentligvis Valerie litt på veien.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!