Legen gjør narr av den alvorlig syke mannen. Men hun vet ikke at pasientens far filmer hele opptrinnet!

1794

Ingen liker sykehus, men når vi først er syke og behøver legehjelp bør alle kunne forvente å bli behandlet med respekt. Dessverre er ikke alltid det tilfellet.

Sykehusbesøket ble ikke helt som ventet for Samuel Bardwell. Han ble sendt med ambulanse etter å ha kollapset på basketballbanen 11 juni i år. Men på akutten fikk han en lege som viste ingen interesse av finne ut hva som feilte ham.

Han hadde fått et angstanfall, noe som gjorde at han ikke kunne prate. Han hadde det veldig vondt, men det brydde ikke legen seg nevneverdig om.

Det legen ikke visste var at hun ble filmet av Samuels far.

I videoen ser vi at hun spør Samuel om han egentlig er syk. På et tidspunkt drar hun i armen hans og gapskratter av den angstherjede 20-åringen. Da han forsøker å beskrive pustevanskene sine, får han denne hånlige tilbakemeldingen:

«Han kan ikke puste. Wow, han må jo være død!»

Hun spør så Samuel om han er død.

«Du er den friskeste pasienten jeg har hatt som har vært døende,» sier hun

Samuels far reagerer dessuten på at det var sikkerhetsvakter til stede, selv om Samuel ikke utgjorde noen trussel for noen.

Samuel sliter med hyppige angstanfall og er avhengig av en medisin som heter Klonazepam. Faren har en teori på hvorfor legen oppførte seg som hun gjorde. Han mistenker at hun trodde Samuel bare var ute etter piller.

Etter at legen hadde sluttet å håne Samuel tok de tester på ham, og det viste seg at han var kraftig dehydrert. Han fikk angstdempende medisiner og smertestillende før han forlot sykehuset.

Sykehuset, El Camino Hospital, beklager hendelsen.

«Vi er veldig lei oss over legens uprofesjonelle oppførsel. Legen har blitt fjernet fra akuttskiftet,» forteller en talsperson for sykehuset.

Men Samuel er ikke fornøyd. Etter hans mening burde legen fått sparken, i tillegg til at hele sykehuset burde settes under etterforskning.

Se den sjokkerende videoen under, og del den gjerne med vennene dine på Facebook!