Jentas største ønske var å være blomsterpike i foreldrenes bryllup. Så ble hun syk!

1064

Jacob Skarratts og Tania Miller fra Australia hadde vært sammen lenge, og bestemte seg for å ta forholdet til neste nivå.

De tok seg god tid til å planlegge det perfekte bryllupet, og datteren Paige var overlykkelig og kunne nesten ikke vente.

«Mamma og pappa skal gifte seg, og jeg skal være blomsterpike!» sa hun til alle hun møtte.

Men plutselig ble de nødt til å fremskynde bryllupet – fordi Paige ble diagnostisert med uhelbredelig kreft.

Diagnosen var like sjokkerende som den var knusende. To måneder tidligere var hun helt frisk, men så fikk hun plutselig en hodepine som stadig ble verre. Hun hadde en svulst på størrelse med en sitron i hodet.

Noen dager etter diagnosen gjennomgikk Paige en operasjon, men alt var forgjeves. Da bestemte foreldrene seg for å prøve cellegift og strålebehandling. Men jenta var for svak til å få begge behandlingstypene, så behandlingen måtte stoppes.

Så måtte legene gjøre den desidert verste delen av jobben sin: fortelle foreldrene at datteren bare hadde noe uker igjen å leve.

Jacob og Tania ble knust, men var fortsatt fast bestemt på å oppfylle datterens største ønske, nemlig å være blomsterpike i bryllupet.

Iløpet av de neste 24 timene klarte de, med hjelp fra familie og venner, å fremskynde bryllupet – og flytte det til sykehuset Paige var innlagt på.

Paige var for svak til å holde øynene åpne der hun satt i sin vakre kjole, men hun var visste nøyaktig hva som foregikk.

«Det ble ikke helt som vi hadde planlagt. Paige klarte ikke engang å holde øynene åpne – men hun var der. Hun kunne høre og føle kjærligheten hun var omgitt av.» sier Jacob.

Men det nygifte paret har ikke gitt opp håpet helt. Men en innsamlingsaksjon på internett, samler de inn donasjoner for å kunne behandle datteren.

Uansett hva fremtiden bringer, klarte de i det minste å oppfylle datterens største ønske.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!