13. juni 2024

Den lille jenta holder på å drukne. Da kommer de 6 år gamle tvillingbrødrene henne til unsetning!

Det amerikanske ekteparet Amy og DJ var på ferie i disneyland med de 6 år gamle tvillingsønnene Peyton og Bryant da den dramatiske hendelsen fant sted. Familien hadde bestemt seg for å dra tidlig tilbake til hotellet slik at de badeglade tvillingene kunne få tilbringe dagen ved bassenget. Det skulle vise seg å bli et lykketreff.

Peyton og Bryant lærte seg tidlig å svømme, og moren har beskrevet dem som «små fisk i vannet». Lite kunne hun likevel vite at svømmeferdighetene deres snart ville komme til å bety forskjellen på liv og død.

Guttene holdt på i bassenget da de ble oppmerksomme på ei tre år gammel jente som hoppet uti vannet på den dype enden. Jentas mor var opptatt med å rydde bort badeutstyret og fikk ikke med seg at datteren hadde løpt av gårde på egenhånd.

Peyton og Bryant så at hun hoppet i bassenget og at hun slet med å holde hodet over vannet. Hun var i ferd med å synke mot bunnen som en stein.

Men guttene nølte ikke. De reagerte instinktivt og samarbeidet hurtig og koordinert for å redde livet til den lille jenta. Og heldigvis gikk det bra, takket være den raske reaksjonen til Peyton og Bryant. Heltedåden gikk ikke ubemerket hen, og tvillingbrødrene ble tildelt en utmerkelse for sin snarrådige respons.

Disse guttene er virkelig noen helter! Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!