Den 15 år gamle jenta drømmer om å bli popstjerne. Så går hun på scenen og gir ALLE bakoversveis!

1723

Makayla Phillips er stort sett som andre tenåringsjenter. Hun tilbringer dagene på skolen og kveldene med venninner, dersom hun ikke gjør leksene vel å merke. Men på et område skiller hun seg fra sine jevnaldrende. Hun bruker nemlig mye tid på sin store lidenskap – musikken.

Makayla er en aspirerende sanger og hennes største ønske er å en dag bli en superstjerne. Derfor meldte hun seg på talentkonkuransen America’s Got Talent.

Makayla hadde bestemt seg for å synge Warrior av den amerikanske pop-sangeren Demi Lovato. Hun øvde hvert ledige minutt fram til hun skulle på scenen.

Glad, men kanskje en smule nervøs, presenterte hun seg for dommerpanelet før hun begynte å synge, noe hun gjorde med stor trygghet og en stemme som er ytterst få forunt. Det tar ikke lang tid før publikum bryter ut i den første bølgen av applaus.

Det er liten tvil om at sangen falt i smak også hos dommerne. En av dommerne, Heidi Klum, sa dette da Makayla var ferdig:

«Jeg elsker deg. Du er utrolig! Jeg elsker `hele pakken´. Jeg elsker latteren din. Jeg elsker måten du ser alle i rommet på. Stemmen din er helt utrolig!» Så spør hun:

«Vet du hva jeg skal gjøre nå?» Og i samme øyeblikk trykker hun på gullknappen og sender Makayla direkte til semifinalen.

For en utrolig stemme! Vi kommer garantert til å høre mer fra henne i tiden framover. Se videoen under og husk å dele artikkelen med vennene dine på Facebook!