13. juli 2024

8-åringen dør tre ganger, for så å komme tilbake. Det han forteller moren etterpå gir henne SJOKK!

Det å miste et barn må være noe av det verste som kan skje. Julie Kemp har mistet sønnen sin tre ganger, og tre ganger har han kommet tilbake.

Julie og mannen Andy kjørte hjem fra kirken en søndag med deres åtte år gamle sønn Landon i baksetet, da en ambulanse kjørte rett inn i bilen deres.

Andy døde umidelbart, mens Julie ble kritisk skadd. Det ingen hadde oppdaget var at Landon satt i baksetet – bevisstløs. Først etter at redningsmanskapet fant en barnesko innså de at det også var et barn i bilen.

Landon hadde sluttet å puste da de fikk ham ut av bilen og det ble igangsatt gjenopplivning med det samme. Ambulansepersonalet greide å få liv i ham igjen og de kjørte ham til sykehuset i hu og hast. På vei dit døde han to ganger, men de klarte å få ham tilbake også denne gangen.

«De sa til meg at dersom han overlevde ville han bli som et spedbarn,» forteller Julie til CBN.

Etter to uker i koma skjedde det et mirakel. Landon åpnet øynene igjen, og til legenes store overraskelse hadde ikke hjernen tatt skade av det som hadde skjedd.

Julie ble nødt til å fortelle sønnen om farens død. Hun samlet seg og spurte ham om han viste hvor pappaen hans var. Svaret han ga sjokkerte henne.

«Han sa: Ja, jeg vet hvor han er. Jeg så ham i himmelen,» forteller Julie.

Se videoen under for å høre hele historien, og del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!