Politimannen stopper den kvinnelige sjåføren. Når han ser hva som er i baksetet, reagerer han umiddelbart!

2375

Når Ebony Rhodes ble stoppet av politiet, hadde hun ingen anelse om at kontrollen ville forandre hele livet hennes.

Det kan ofte være litt skummelt å bli stoppet av politiet, da man fort kan bli usikker på om det bare er en rutinekontroll eller om man har brutt noen regler. Så da Ebony ble stoppet, fryktet hun at hun skulle bli bøtelagt. Men det var langt fra det som skjedde.

Da politimannen spurte om å få se vognkortet, måtte Ebony erkjenne at hun ikke hadde det med seg – og at forsikringen på bilen hadde utløpt. Det gjorde at politimannen måtte ta henne med til stasjonen for å opprette en sak på forholdet.

Men kort tid etterpå fikk politimannen en telefon fra en kollega. De hadde lagt merke til at baksetet på Ebonys bil var fylt med forskjellige ting. Det så ut som noen bodde i bilen.

Da la Ebony alle kortene på bordet til politimannen Jeff Glazie.

Etter å ha vært hjemløs i 6 måneder, hadde hun og Ebony og de fire barna hennes brukt bilen som ly. Hun hadde lenge prøvd å finne et ordentlig sted å bo. Hun jobbet på Wal-Mart, men tjente ikke nok til å sette noen kroner til siden. Derfor hadde hun ikke annet valg enn å flytte familien inn i bilen.

Ebony hadde dessuten nettopp blitt diagnostisert med en alvorlig blodsykdom. Etter å ha hørt alt dette, følte Jeff Glazie at han måtte gjøre noe.

På vei hjem fra jobb den dagen tok Jeff kontakt med ulike herberg, og det tok ikke lang tid før han fant et som var villig til å gi Ebony og barna husly.

«Når han ringte meg den dagen, begynte jeg å gråte. Jeg hatt lett etter et sted å bo så lenge, men ingen ville hjelpe oss.» forteller Ebony.

Den godhjertede politimannen startet også en innsamlingsaksjon for familien.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om politimannens fine gest.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!