19. juli 2024

Gutt med downs syndrom ser sin nye lillebror for aller første gang. Reaksjonen er HELT fantastisk!

Det er alltid spennende å se hvordan barna reagerer på å få en liten søster eller bror. Kommer de til å bli sjalu – lei seg fordi de ikke får like mye oppmerksomhet som før, eller vil de begynne å oppføre seg som en ekstra mor eller far?

Kent er en livsglad gutt på fem år som er født med et ekstra kromosom. Han var overlykkelig da han fikk vite at han snart skulle bli storebror til en liten gutt, og i mars 2017 dro han på sykehuset for å treffe sin nye lillebror Noah.

Foreldrene visste at det kom til å bli et spesielt møte og bestemte seg for å filme det.

Bestemor Cindy Merryman skrev dette på sosiale medier:

«Barnebarnet mitt Kent er den mest elskverdige gutten dere kan tenke dere. Han blir snart fem år, og han har downs syndrom. 2. mars kom vesle Noah til verden, og måten Kent tok imot sin nye lillebror på er noe av det skjønneste jeg har sett på lang tid.»

Det var virkelig et flott møte. Kent sprang gjennom sykehusgangene mot rommet hvor moren og vesle Noah lå. I armene holdt han en kosebamse som han skulle gi til den nyfødte.

Ansiktet lyste opp i det han fikk se lillebroren for aller første gang. Han bøyde seg ned og kysset ham forsiktig på pannen.

Etterhvert fikk Kent også lov til å holde Noah. Han viste tydelig hvor stolt han var over å ha fått en lillebror, og holdt ham med stor ærbødighet. Det ble også anledning til å tøyse litt med babyen. For da Kent ser de bittesmå tærne til Noah må han bare kile dem.

Se det vakre møtet i videoen under og del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!