Sykepleierne publiserte skremmende bilder på sosiale medier. Da fikk tok ledelsen grep!

3247

Hvis du jobber med barn, bør du være en person som elsker barn. Det gjorde ikke disse to sykepleierne ved et sykehus i Jacksonville i Florida.

De to sykepleierne jobbet på fødeavdelingen på sykehuset, men etter at sannheten om de to unge kvinnene kom frem, var de ikke lenger ønsket av sykehuset.

En av kvinnene filmet den andre, mens hun holdt opp en nyfødt baby og fikk den til å danse som en marionett. Hun river og sliter i armene på babyen, og ser ikke ut til å bry seg om sikkerhet i det hele tatt.

Videoen, i tillegg til flere upassende bilder, ble publisert av kvinnene på sosiale medier. På et av bildene viser den ene sykepleieren fingeren til en nyfødt baby, og på bildet står det skrevet: «Dette føler jeg om disse mini-djevlene akkurat nå.»

Men de to sykepleierne satte seg selv ut av spill ved å publisere videoene og bildene på sosiale medier. De fant nemlig veien til sykehusets administrasjon, som var lite imponert over sine ansattes atferd.

De to kvinnene ble umiddelbart suspendert og anmeldt, og de er nå under etterforskning.

Nedenfor kan du se et kort utdrag av den ene videoen.

Det er virkelig skremmende at slike folk kan jobbe med små babyer. Heldigvis var disse dumme nok til å avsløre seg selv.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!