Etter å ha forsøkt i årevis blir kvinnen endelig gravid. Så ringer legen med en SJOKKERENDE nyhet!

3548

Ekteparet Carolyn og Sean Savage hadde allerede tre flotte barn, men de ønsket seg flere. De forsøkte hele tiden – kveld etter kveld, måned etter måned, men Carolyn ville ikke slutte å menstruere. Det var frustrerende og veldig utmattende, og når Carolyn først ble gravid endte det med at hun spontanaborterte.

Tilslutt innså paret at de måtte prøve noe annet. De bestemte seg derfor for å forsøke prøverørsbefruktning, og ba til Gud om at han måtte skjenke dem deres fjerde barn. Gud svarte dem, men som vi alle vet: Herrens veier er uransakelige…

Carolyn og Sean giftet seg i 1993. Året etter kom deres første barn til verden – en velskapt gutt, født og unfanget på naturlig måte. De neste barna skulle ikke komme like lett. Parets to neste barn ble til gjennom ulike fertilitetsbehandlinger. Da Carolyn og Sean fikk sitt tredje barn i 2007, hadde de allerede forsøkt i ti år. Men med hjelp fra prøverørsbefruktning kom deres første datter, Mary Kate, til verden.

I 2009 var tiden inne for nok en familieforøkelse. De hadde hatt suksess med prøverørsbefruktning tidligere og bestemte seg for å prøve igjen. Det tok ikke lang tid før Carolyn ble gravid. Ekteparet var i den syvende himmel, men så ringte legen…

Han hadde forvekslet rørene. Barnet var ikke deres allikevel.

Carolyn hadde fått implantert feil embryo.

«Jeg kunne ikke i min villeste fantasi forestilt meg at legen min kunne gjøre en sånn feil,» forteller Carolyn.

Den uventede vendingen tvang Carolyn til å gjøre sin vanskeligste beslutning noensinne: Skulle hun beholde barnet, selv om det ikke var hennes eget?

Det ble ikke lettere av at legene sa at dette trolig var hennes siste sjanse til å bli gravid. Hun bestemte seg likevel for å fullføre svangerskapet. Sammen med ektemannen kontaktet hun de biologiske foreldrene, Shannon og Paul Morrel, i Detroit.

I ni måneder bar hun barnet frem, bare for å gi det fra seg kun en og en halv time etter fødselen.

«Det er deres sønn, men han vil alltid være min baby,» forteller Carolyn. «Jeg var så lykkelig da jeg hørte at han skrek.»

Siden den gang har mye skjedd. I 2011 ble Carolyn og Sean foreldre til ikke bare en, men to jenter! Tvillingene ble født av en surrogatmor, og skal vi tro Carolyn har de hjulpet henne med å komme over tapet av babyen.

Men historien slutter ikke der: i 2014 ble hun – helt uventet – gravid, og denne gangen uten ekstern hjelp fra andre enn ektemannen Sean.

«Jeg kunne ikke tro det. Jeg var jo infertil. Jeg har gjennomgått utallige fertilitetsbehandlinger de siste tiårene. Hvordan kunne dette skje?»

Nicholas Winton Savage ble født høsten 2014. Plutselig bestod familien av åtte personer. Vi får tro Carolyn og Sean er fornøyde nå.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!