Mammaen finner babyen blodig og livløs i vippestolen. Så ser hun en mann som kommer løpende!

2466

Det kan være fryktelig vanskelig, men å gi barnet sitt friheten til å vokse og lære om verden på egen hånd fra ung alder er en viktig del av det å være forelder.

Det hadde selvfølgelig føltes trygt og godt hvis vi kunne pakke inn barna våre i en myk boble, og altid være ved deres side – men i realiteten er det umulig å alltid holde øye med dem.

Men hva skal man gjøre hvis uhellet først er ute? Hvis barnet får mer omfattende skader enn noen små kutt og blåmerker?

Angela Sanders opplevde nylig alle foreldres verste mareritt, da hun fant sønnen Dakota livløs og full av blod. Forståelig nok tok følelsene overhånd, og i full panikk var ikke moren i stand til å tenke klart.

Men heldigvis var ikke hjelpen langt unna.

Kabelmontøren Daniel Craft hadde nettopp fullført en jobb i leilighetskomplekset til Angela. Han satt i bilen sin, klar til å kjøre til neste oppdrag – men da han hørte Angela skrike, hoppet han ut av bilen og løp mot lyden. Hvor han fant Angela i tårer, med Dakota i armene.

Da ringte han umiddelbart etter en ambulanse, og begynte å undersøke gutten selv.

«Jeg la hodet hans bakover. Han var blå i ansiktet, så jeg trodde han hadde satt fast noe i halsen.» sier Craft og fortsetter:

«Jeg stakk fingeren i munnen hans for å kjenne om det var noe der som blokkerte luftveiene. Da jeg tok fingeren ut igjen hørte jeg at han begynte å gurgle, og magen hans blåste seg opp. Han pustet igjen!»

Craft oppretthold kontakten med nødsentralen helt til ambulansen ankom. Han besøkte til og med Dakota på sykehuset neste dag, for å sørge for at alt var i orden.

På sykehuset konstaterte legene at Dakota hadde en bristet brokk, som hadde ført til et anfall. Det resulterte i at han ikke fikk puste. Hvis Craft ikke hadde dukket opp, kunne Dakota ha dødd.

«Han er en ekte helt! Jeg er så takknemlig. Han reddet livet til babyen min!» sier mamma Angela.

Del gjerne artikkelen for å hylle Daniel Craft som den helten han er!