Hundene begynner plutselig å bjeffe mot en busk. Når eieren ser nærmere, får hun sjokk!

2370

På en solrik vår dag i 1998 var Azita Milanian ute på en joggetur med sine 3 hunder. For første gang på 8 år bestemte hun seg for å ta en annen rute enn vanlig.

Hun løp inn på en populær fjellsti i Los Angeles i California, men plutselig begynte hundene å løpe mot en busk – og bjeffe mot den. Azita ropte på hundene, men de ville ikke høre. Først tenkte Azita at de hadde funnet et dyr. Men hundenes merkelige oppførsel fikk henne til å ta en nærmere titt.

Og når hun kom nærmere, ble hun møtt av et forferdelig syn. Fra under busken stakk det ut to små føtter. Azita gispet etter luft mens hun begynte å rive bort grener og blader. I busken fant hun en nyfødt baby pakket inn i et blått håndkle – bare noen timer gammel.

Azita løp rett ned til veien og stoppet en forbipasserende bil. Sjåføren kjørte Azita og babyen til nærmeste politistasjon.

«Da jeg holdt ham i armene, tok han grep rundt håndleddet mitt, og han sluttet umiddelbart å gråte. Det var et veldig følsomt øyeblikk. Jeg lurte på hva slags sykt menneske som kunne ha gjort noe sånt. Han hadde fortsatt navlestrengen!» sier forteller Azita.

Den lille gutten ble fraktet til sykehuset. Tilstanden hans var kritisk, men legene klarte å stabilisere ham. Kort tid etter ble han adoptert.

Matthew, som adoptivforeldrene døpte han, lever nå et godt liv omgitt av mennesker som elsker ham.

Azita prøvde imidlertid å komme i kontakt med adoptivfamilien, men til ingen nytte. Adopsjonsbyrået ville ikke gi henne noen informasjon om hvor gutten var.

«Det var det mest frustrerende jeg har opplevd. Jeg håpet at han ville finne meg en dag. Slik jeg fant han på den skjebnesvangre dagen.» sier Azita.

Men når adoptivforeldrene følte at Matthew var gammel nok, fortalte de han historien om hvordan han ble funnet som baby.

«Jeg satt i bilen med moren min da hun spurte: ‘har jeg noen gang fortalt deg historien om hvordan du ble funnet som baby?’. Så fortalte hun meg alt som hadde skjedd. Jeg ble helt sjokkert. Da jeg kom hjem begynte jeg å etterforske historien selv. Jeg er så takknemlig for å ha overlevd!» sier den nå 20 år gamle gutten stolt.

20 år etter det utrolige funnet, ble Azita omsider gjenforent med gutten hun reddet livet til. En radiokanal arrangerte et møte mellom de to. Se det rørende øyeblikket i videoklippet nedenfor.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!