Hun spør hvorfor 7-åringen besøker bestemoren hennes hver dag. Svaret smelter hjertet hennes!

1226

Det er hele 71 år mellom Wilma og Caleb, men det er ingen hindring for vennskapet deres. Og nå tar det rørende vennskapet internett med storm.

Darrien Middletons farmor heter Wilma Bray. Hun er 78 år gammel, og har bodd i det samme nabolaget de siste 38 årene. Hver dag får hun besøk av den 7 år gamle nabogutten Caleb – som bare vil sørge for at Wilma våkner igjen hver gang hun tar seg en lur.

«Jeg vil bare kaste et lite lys i den mørke verden vi lever i. Denne gutten besøker farmoren min hver dag… 4-5 ganger om dagen. Han sa nettopp til meg at det er for å se over henne, og sørge for at hun våkner etter hver lur hun tar seg.» skriver Wilmas barnebarn på Facebook.

Caleb flyttet nettopp inn hos farmoren sin ved siden av Wilma, men de to har alledere fått et sterkt vennskap.

Darrien, som nylig fant ut om farmorens vennskap med nabogutten, ble overlykkelig da hun så de to sammen. På Facebook skriver hun at 7-åringen åpenbart har hjertet på riktig sted, og attil tross for at familien hans ikke har mye økonomisk, har han massevis av kjærlighet å gi.

«Jeg er så takknemlig for ham og den kjærligheten han gir farmoren min. Jeg er helt overbevist om at det har hjulpet henne gjennom noen tunge dager. Jeg håper at han en dag forstår hvor mye han har betydd for henne.» forteller Darrien.

Man kan finne en god venn hvor som helst. Alder, kjønn og etnisitet spiller ingen rolle, så lenge man liker hverandre.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!