13-åringen vil rømme og ringer 112. Når politiet ankommer avsløres den hjerteskjærende sannheten!

3457

Når man er liten kan man nesten ikke vente med å bli voksen, slik at man kan gjøre hva man vil. Være våken så lenge man vil, spise godteri på andre dager enn lørdager og kjøre bil for å nevne noen ting.

Men etterhvert som man vokser opp, innser at livet egentlig er mye enklere som liten. Man har ingen som stiller krav til seg, og har ikke ansvar for noe. Men dessverre er det ikke slik for alle barn.

13 år gamle Cameron Simmons fra South Carolina var veldig bekymret da han en dag bestemte seg for å ta opp telefonen og ringe 112. Gaetano Acerra, som tok telefonen i den andre enden, bestemte seg for å rykke ut til Camerons hus umiddelbart.

Da han ankom, satte han seg på trappen utenfor huset og snakket med Cameron. Cameron fortalte at han hadde tenkt å rømme hjemmefra. Han sa at moren hadde skjelt ham ut fordi spilte på storebrorens TV-spill uten tillatelse.

Men politimannen skjønte raskt at problemet var større enn som så.

Han spurte om å få ta en titt inne i huset, og da oppdaget han at den unge guttens soverom var helt tomt. Han hadde ingen møbler, og klærne hans lå i svarte søppelsekker. Cameron hadde ikke engang en seng å sove i.

Cameron fortalte videre at familien hadde hatt det tøft den siste tiden. De måtte flytte fra hjemmet sitt i Texas, for å ta vare på en syk slektning.

Gaetano fikk en stor klump i halsen når han hørte om familiens tunge hverdag og tomme hjem. Helt knust av familiens dramatiske situasjon bestemte han seg for å gjøre noe utenom det vanlige. Noe som ikke var en del av jobben hans.

Verken Cameron, broren eller moren visste om det – men i hemmelighet planla Gaetano en stor overraskelse til familien.

Han brukte noen uker på å samle inn møbler og leker til familien, slik at Cameron, moren og broren skulle få et hjem de kunne trives i.

Med litt hjelp fra broren sin fikk Gaetano tak i et skrivebord, stoler, en seng, en spillkonsoll og tilhørende spill.

Camerons bror fikk også møbler til soverommet sitt, og et bordhockeyspill som brødrene kunne dele.

Cameron ble rørt til tårer når politimannen avslørte overraskelsen. Og etter at historien begynte å spre seg på internett, begynte folk fra hele verden å sende gaver og donasjoner til familien.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!