Mannen surfer på internett. Så finner han plutselig et bilde som får hårene i nakken til å reise seg!

3605

Har du noen gang følt deg litt borte? At du ikke hører hjemme der du er, eller at det er noe som mangler i livet? Det er noe vi alle kan føle, men det trenger ikke alltid å bety noe.

Men for de som ikke blir kvitt denne følelsen, kan det faktisk være en alvorlig årsak bak. Slik var det for amerikaneren Steve Carter. En kveld, da han surfet på internett, fant han et bilde av seg selv – som fikk alle hårene i nakken til å reise seg.

Steve vokste opp sammen med moren og faren, i New Jersey utenfor New York. Men gjennom barndommen følte han alltid at det var noe som manglet i livet hans – han visste bare ikke hva det var.

Da han fylte 35 år hadde han fortsatt ikke klart å finne ut hva det var som manglet. Når han leste om en kvinne som i voksen alder oppdaget at adopsjonen hennes ikke var lovlig, begynte han å undersøke lignende saker på internett.

Han besøkte nettstedet missingkids.com, og det var da han fant det hårreisende bildet.

Bildet var av en baby, som Steve enda ikke visste var han. Men bildet ved siden av kjente han igjen.

Det viste seg at Steve var på listen over de mest kjente tilfellene av bortkomne barn. Steve hadde blitt kidnappet som liten – og hans biologiske far og søster hadde aldri gitt opp håpet om å finne ham.

Få med deg hele den utrolige historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!