Den brannskadde jenta ville ikke dra på skoleballet. Men så ringer det plutselig på døren!

2752

15-åringen Koryn Bachner satt rundt leirbålet med vennene sine da en av kameratene helte en kanne bensin over bålet. Bensinen forårsaket en stor eksplosjon og Korry – sammen med et dusin andre tenåringer – ble alvorlig skadet.

Hun fikk tredjegradsforbrenning i mer enn 90 prosent av ansiktet, og kjempet for livet på sykehuset i nesten to uker før hun kunne reise hjem. I fremtiden vil hun behøve omfattende kirurgi.

Før ulykken var Koryn en populær jente. Hun var cheerleader og hadde mange venner på skolen. Men med hodet innpakket i bandasje så det ut til at hun måtte bli hjemme fra skoleballet – en begivenhet hun hadde sett fram til så lenge hun kunne huske.

Koryn ble utskrevet fra sykehuset bare en dag før ballet. Men hun ville ikke dra – dels på grunn av frykten for infeksjoner, men også fordi hun ikke følte seg bekvem med all bandasjen.

Med gråten langt oppi halsen måtte hun ringe og meddele sin date – Jonathan – at hun nok ikke kom til å delta på årets skoleball.

Hun fortalte også vennene sine ved Glendale East High School at hun kom til å bli hjemme.

I stedet forsøkte hun å tenke positivt. Hun hadde bestemt seg for å bli sykepleier og ønsket å hjelpe andre brannskadde som gjennomgikk det samme som henne.

I timene før ballet sitter Koryn hjemme i stuen og drømmer om den magiske kvelden hun ikke får ta del i. Plutselig banker det på døren…

På trappen står venninene hennes. Men ikke bare de, også Jonathan – Koryns date – har møtt opp.

I starten tror hun de har kommet for å ta bilder i finklærne, men gjengen har større planer enn som så…

De henger opp lamper i kjellerstuen og dekorerer rommet slik at det ser ut som en ordentlig dansesal. Om ikke Koryn kan dra på ballet må ballet komme til henne.

«Hun har så mange venner. Det var mange tårer, men det var gledestårer. Jonathan gikk glipp av skoleballet for å være sammen med henne. Koryn har mulighet for å dra på to skoleball til, men jeg tviler på at de vil bli på langt nær så minneverdige som dette,» forteller Koryns mor Ellen til People.

Ungdommene tok bilder av hverandre i finstasen og danset i den nydekorerte kjellerstuen.

«Hun var bare glad hele tiden. Jeg er sikker på at det fantes et stort smil under bandasjen. Og helt sikkert også noen gledestårer. Dette varmer et morshjerte,» forteller moren.

Var ikke dette en fin historie? Del gjerne med vennene dine på Facebook!